DISSENYEM, PROJECTEM, INSTAL·LEM I MANTENIM
TOT TIPUS DE SISTEMES D’ELEVACIÓ. A MIDA

L’optimització de l’espai és el nostre objectiu final, per això ens esforcem a definir el millor lloc per a la instal·lació, minimitzant l’impacte visual, ocultant cables, motors i elements industrials que puguin alterar l’estètica d’origen.

El nostre equip està altament qualificat per buscar l’equilibri en qualsevol nova instal·lació: domicili particular, centres comercials o industrials, hospitals, escoles, muntacàrregues, muntacotxes, cadires puja escales, escales mecàniques o passadissos mòbils en grans àrees.

L’estratègica posició de la seu central unida a una extensa xarxa logística, formada per una renovada flota de 70 vehicles, ens permet oferir una cobertura total a les exigents demandes que requereix el sector de l’elevació. Cada zona d’actuació té assignats professionals especialitzats i autòctons, per tal de garantir una ràpida resposta a les trucades d’emergència i oferir un acurat manteniment preventiu que minimitza les incidències de l’ascensor.

EDIFICIS RESIDENCIALS

ASCENSORS
SOLUCIONS D’ACCESIBILITAT
ELEVADORS DOMÈSTICS
PLATAFORMES
CADIRES SALVAESCALES

Els nostres productes estan proveïts de la mecànica més segura i confortable i dels sistemes de control més sofisticats; tot això, unit a un disseny modern i personalitzat ens permet atendre al màxim les necessitats del sector residencial.

Aporten solucions per salvar els diferents nivells d’alçada d’una forma ràpida i segura per les persones amb discapacitat física o mobilitat reduïda.

EDIFICIS PÚBLICS I INSTITUCIONALS

ASCENSORS
MUNTALLITS
MUNTAPLATS
ESCALES MECÀNIQUES
PASSADISSOS MÒBILS
PLATAFORMES SALVAESCALES

Els edificis públics tenen unes particulars característiques de mobilitat i tràfic de passatgers. Per això, es requereixen unes solucions tècniques específiques i unes terminacions estètiques adequades.

EDIFICIS INDUSTRIALS

MUNTACÀRREGUES
PLATAFORMES ELEVADORES DE CÀRREGA
MUNTACOTXES
TAULES ELEVADORES
RAMPES DE CÀRREGA

Els sistemes d’elevació industrials que ASVALL li ofereix són elevadors dissenyats per adaptar-se a les necessitats especials de les indústries: fàbriques, magatzems, comerços, tallers, etc. Les capacitats, resistències, dimensions i rangs de càrrega s’adapten a les necessitats de cada client i serveixen de transport vertical tant de mercaderia com de persones, o transport mixt (ambdues alhora).

CENTRES COMERCIALS I GRANS SUPERFÍCIES

ASCENSORS
ESCALES MECÀNIQUES
RAMPES MÒBILS
PORTES DE GARATGE
PLATAFORMES DE CÀRREGA

Li oferim una amplia gamma de materials i acabats personalitzats en funció de l’ambient que es desitgi obtenir: portes i cabines panoràmiques, materials antivandálics, acers inoxidables especials en colors i terminacions, materials resistents a la intempèrie, etc.

A més tenim programes específics de manteniment per a grans superficies i locals comercials. La nostra xarxa de especialistes en manteniment y reparació 24/365 garanteix menor temps fora de servei de les instal.lacions.

NUEVA CONSTRUCCIÓN

ASCENSORS
ESCALES MECÀNIQUES
SOLUCIONS D’ACCESIBILITAT
PORTES DE GARATGE
ELEVADORS DOMÈSTICS

Li oferim una variada gamma de solucions proveïdes dels avanços tecnològics més innovadors del mercat. D’aquesta manera, aconseguim el millor servei amb la màxima eficiència energètica i sempre ajustant-nos als últims requeriments normatius exigibles a cada producte.

Els nostres sistemes d’elevació estan proveïts de la mecànica més segura i confortable i dels processos de control més avançats; tot això, unit a un disseny modern i personalitzat ens permet atendre al màxim les necessitats a l’hora de fer una obra nova.

MOBILITAT REDUÏDA

CADIRES PUJA-ESCALES
ASCENSORS ADAPTATS
RAMPES MÒBILS
PLATAFORMES
PUJAESCALES

Les solucions ASVALL per a la instal·lació de dispositius de Mobilitat Reduïda són la solució ideal per tots aquells habitatges, centres comercials, edificis públics i empreses / indústries en general

El model més demandat és la Cadira Pujaescales ASVALL l’objectiu és permetre la mobilitat absoluta en els trasllats d’aquestes persones d’una planta a una altra de la casa de forma asseguda, amb total seguretat de manera suau i progressiva, sense estrebades, evitant el risc de caigudes i sense realitzar cap esforç físic.