LES ESCALES I RAMPES MECÀNIQUES MÉS SEGURES
PER FACILITAR LA MOBILITAT DE LES PERSONES

Dissenyades per a la comoditat, seguretat i eficiència energètica, les nostres escales i rampes mecàniques proporcionen sistemes de transport veritablement fiables i eficients que representen un nou nivell de confort per als passatgers.

Juntament amb una àmplia gamma d’ascensors de qualitat, aquestes escales i rampes mecàniques modernes formaran sistemes de transport vertical integrats que milloraran l’aspecte i el funcionament de qualsevol edifici o desenvolupament infraestructural.

ESCALES MECÀNIQUES

La família d’escales mecàniques Anlev A2 estan dissenyades i fabricades per cobrir totes les aplicacions de transport comercials, industrials i públiques. Amb una àmplia gamma d’acabats i materials disponibles per a cada tipus, la família A2 proporciona una selecció flexible de les disposicions de l’escala mecànica que s’adapten i milloren qualsevol situació, interior o exterior. Les escales mecàniques de la família Anlev A2 estan disponibles en tres tipus: A2C estàndard, A2S de línia prima i la resistent A2T.

A2S: El model A2S encaixa perfectament amb ambients elegants, com centres comercials i edificis comercials. Barana amb panells de vidre amb rail de guia del passamans extrapla.

A2C: Panell de vidre per a la barana, rail del passamans amb marc d’alumini natural anoditzat. Il·luminació opcional.

A2T: Barana amb panell d’acer Inoxidable. La construcció robusta fa que sigui adequada per als sistemes de transport públic.

PDF ESCALES
MECÀNIQUES

RAMPES MECÀNIQUES

Mitjançant el disseny en els principis de mínima fricció, vibració i soroll, les plataformes mòbils Anlev, en les seves dues variants horitzontal i inclinada, ofereixen no només un magnífic, suau i tranquil desplaçament, sinó que també generen un desgast mínim, alta eficiència, amb una durabilitat excepcional i uns mínims requisits de manteniment. Per garantir un suau i silenciós funcionament, les plataformes mòbils de la família ST posseeixen unes característiques tècniques de màxima fiabilitat, seguretat i confort.

ST- INCLINADA

ST- HORITZONTAL

PDF RAMPES
MECÀNIQUES