MANTENIMENT I MODERNITZACIONS

La modernització integral de l’ascensor realitzada per Asvall sempre és una garantia de seguretat i a més es tradueix en estalvi i grans avantatges per als usuaris. L’actualització i modernització incrementa els nivells de seguretat, eleva el confort de la marxa traduint-se així en un estalvi energètic important. Confereix a l’ascensor d’un trajecte confortable, un rendiment òptim i una estètica moderna en la decoració de la cabina.

VEURE PDF

MANTENIMENT INTEGRAL

El nostre Contracte de Manteniment Integral d’Ascensors i Portes Garatge va especialment dirigit a Comunitats de Veïns, Administradors de Finques, Propietaris d’Edificis d’Habitatges i ofereix uns amplis avantatges. El nostre equip professional està en reciclatge permanent i oferim serveis integrals de manteniment d’ascensors de totes les marques.

VEURE PDF

MUNTATGE I REHABILITACIÓ

Som especialistes en tot el procés de la instal·lació del seu ascensor, bé sigui en una comunitat de veïns, un domicili particular, una empresa o un centre comercial. Recentment hem implantat un sistema de gestió mediambiental que ens permet disminuir l’impacte en el nostre entorn i complir els requisits de la legislació vigent.

VEURE PDF

PORTES DE GARATGE

Som una empresa especialitzada en disseny i instal·lacions de tota mena de portes de garatge així com l’automatització de qualsevol model, oferint els productes més fiables del mercat. Reparem i instal·lem qualsevol porta automàtica tant per a ús residencial com industrial, manteniment a empreses, punts de control, molls de càrrega… A Asvall podem oferir el millor producte personalitzat del mercat als preus més competitius.

VEURE PDF

ESCALES

Tots els nostres models d’escales mecàniques estan dissenyats i fabricats per a cobrir totes les aplicacions de transport comercials, industrials i públics. Disposem d’una àmplia gamma d’acabats i materials disponibles per a cada tipus i necessitat, proporcionant una selecció flexible de les disposicions de l’escala mecànica que s’adapten i milloren qualsevol situació, tant interior com exterior.

VEURE PDF

RAMPES MECÀNIQUES

Les nostres rampes mecàniques s’han dissenyat per a oferir la màxima comoditat, seguretat i eficiència energètica. Són sistemes de transport veritablement fiables i eficients que representen un nou nivell de confort per als clients. Juntament amb una àmplia gamma d’ascensors, aquestes rampes mecàniques formen sistemes de transport vertical integrats que milloraran l’aspecte i el funcionament de qualsevol edifici tant comercial com particular.

VEURE PDF

PACK DUO

Ara pot contractar amb ASVALL el nou PACK DUO que li permetrà gestionar amb un únic interlocutor, el Contracte de Manteniment del seu ascensor i de la porta de garatge. Amb el nou PACK DUO d’ASVALL vostè minimitzarà els riscos mecànics i evitarà despeses innecessàries produïdes per avaries no detectades.

VEURE PDF

Subscriu-te al nostre NEWSLETTER